Het Bakhuusje

Rust even lekker uit óf werk ongestoord in ‘Het Bakhuusje’

Loo-Bathmen is een vriendelijk, Sallands gehucht met een school en een restaurant.Vanaf Loo lopen talloze fiets- en wandelroutes het achterland in. De Sallandse heuvelrug is dichtbij, maar ook dorpen en mooie steden als Zutphen en Deventer zijn zeker een bezoek waard!

Knus gesitueerd op ons erf vindt u ‘het Bakhuusje.’ Dit ‘tiny house’ beschikt over zitkamer met een lekkere bank en een slaapkamer met lits jumeaux (bedden kunnen uit elkaar geschoven worden), een open keuken met uiteraard kookgelegenheid en oventje om b.v. broodjes mee af te bakken, een eenvoudige badkamer + douche en een separaat toilet. Het huisje is geschikt voor maximaal twee personen en er is cv.

Aangezicht van Het Bakhuusje

 

Terras, parkeerplek, fijne omgeving

U beschikt over twee ruime eigen terrassen met o.a. verstelbare stoelen. Uw auto parkeert u vlakbij (50 m) langs een doodlopend weggetje. Vanaf het huisje kunt u direct mooie fietstochten maken of wandelen. Er is veel informatie over leuke dingen die te doen zijn in het huisje voorhanden.

Op het terrein is gevestigd Platvoet Training en Coaching. U kunt op haar site kijken en informatie vragen over deelname aan workshops of trainingssessies.

 


 

Kosten en beschikbaarheid

#bookdirect op:  hetbakhuusje@outlook.com

Minimum verblijf drie nachten € 148,–
Midweek v.a. : € 195,–
Week v.a.:  € 280,–

Deze prijzen gelden voor 1 persoon, extra persoon € 10,– per nacht

Er kunnen aanbiedingen gelden! Informeer daarom altijd rechtstreeks via onderstaande contactmogelijkheden.

U kunt op elk gewenste dag aankomen en vertrekken,  mail ons voor beschikbaarheid!

  • Prijzen incl. eindschoonmaak  € 30–, bed-bad-keukenlinnen, Wifi, Digitenne, GWL. Toeristenbelasting 1 euro p.p.p.n

De prijzen op onze website kunnen afwijken van de prijzen die worden vermeld op boekingssites (afhankelijk van de door de boekingssite gehanteerde voorwaarden).

Interesse? Stuur dan een e-mail naar hetbakhuusje@outlook.com.
Bellen kan ook: 06 53 179 678.

Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden, die u onderschrijft bij boeking!

Een impressie van Het Bakhuusje:


 

Algemene voorwaarden

De huur vindt rechtens plaats onder de volgende algemene voorwaarden:

1.De huurder verklaart het gehuurde persoonlijk te betrekken, het te bewonen als ‘goed huisvader’ en het goed te onderhouden. Alle apparaten zijn in werking; klachten die worden ingediend langer dan 24 uur na aankomst in het gehuurde, worden niet geaccepteerd. Reparaties die nodig zijn als gevolg van schade, veroorzaakt door nalatigheid of slecht gebruik van het gehuurde, komen voor rekening van de huurder. Ook ziet de huurder erop toe om geen overlast in de buurt te veroorzaken. Het gehuurde wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van keukengerei, vaatwerk, glazen, dekbedden en kussens. Indien nodig is de verhuurder of zijn vertegenwoordiger gerechtigd huurder een bedrag voor schoonmaak van het gehuurde in rekening te brengen,evenals een bedrag voor de waarde van voorwerpen, meubels of materialen die zijn gebroken, vervuild, vernield of beschadigd en die voorwerpen die tijdens de huur anders zijn gebruikt dan waarvoor ze bedoeld zijn, de prijs van het reinigen van vervuilde dekens, een vergoeding voor elke vorm van beschadiging van gordijnen, behang, plafonds, tapijten, kleden, ramen, bedden, etc.

2. De huurder geeft aan verzekerd te zijn tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met huur (brand- en waterschade). In geval van niet-verzekerd zijn is de huurder aansprakelijk voor de kosten van de schade en de rente over deze kosten. De verhuurder is verplicht om het verhuurde te verzekeren en de huurder is verplicht de verhuurder binnen 24 uur te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen of bijbehorende gebouwen.

3. De huurder mag de verhuurder de toegang tot het gehuurde niet weigeren als de verhuurder of zijn vertegenwoordiger erom verzoekt.

4. Betaling

Bij boeking dient een aanbetaling van 30% van de volledige huursom te worden voldaan. Drie weken voor aankomst moet het volledige huurbedrag voldaan zijn. Bij annulering tot drie weken voor aankomst wordt 50% van het het hele bedrag in rekening gebracht, daarna 100%.  Wij adviseren u een volledige reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aansprakelijkheid

De eigenaren van ‘Het Bakhuusje’ aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade van of aan zaken dan wel personen, van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van een verblijf in het huis en directe omgeving, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van ‘Het Bakhuusje’. Bij onjuist gebruik of het niet juist achterlaten van de accommodatie worden extra kosten in rekening gebracht die u onmiddellijk zult moeten voldoen. U wordt verzocht eventuele schade onmiddellijk te melden.

Mededelingen van huishoudelijke aard.

De verhuurder draagt er zorg voor dat het huis en de directe omgeving in goede staat zijn. Alle benodigde inventaris is aanwezig.In het huisje bevinden zich spelletjes, boeken en een uitgebreide info-map

Ontbindende voorwaarden

In het geval van het uitblijven van tijdige betaling van huur en/of andere kosten of in het geval van het niet respecteren van een van de voorwaarden van het contract en 3 dagen na een vergeefs gezonden aanmaning, verbreekt de verhuurder het huurcontract.